Cégtörténet

A Botfalvai Bt. 1999-es megalakulása óta több különböző munkakörben próbálta ki szervezői és karbantartói szerepét, melyben mindig központi jelentőséggel bírt az emberekkel és a munkatársakkal történő magas színvonalú kommunikáció és együttműködés. Az eltelt évek során a vállalkozás érdekeltségi köre folyamatosan bővült és az egyre szerteágazóbb munkakörökben ez idáig rendre helyt tudott állni.

Cégünk kiemelkedő tapasztalatokkal gazdagodott a társasházak üzemeltetése és karbantartása terén, melyben folyamatosan bővülő munkakörben 2005 óta vesz részt. A kezdetekkor a Botfalvai Bt a társasházak kertészeti, takarítási és gondnoki feladatköreit látta el, azonban 2007-ben a betéti társaság megszerezte azokat a bizonyítványokat és engedélyeket, melyek elengedhetetlenül szükségesek voltak, hogy a társasházak közös képviseleti teendőit, az elmúlt években már megszokott precizitással tudja végrehajtani.

A cég jelenleg tizenegy különálló társasház és három lakópark közös képviseleti, illetve műszaki üzemeltetési feladatairól gondoskodik Zuglóban. Az elmúlt pár évben egy jól összeszokott és megbízható szakmai csapatott alakított ki maga körül, mely rendre megoldja a társasházakban felmerülő jogi és műszaki problémákat.