Rólunk

Motivációnk

A Botfalvai Bt egy családi vállalkozás, melynek fő motivációs irányvonala, hogy összehangolt precíz egymást segítő munkával az Önök érdekeit szolgáljuk.
A vállalkozás legalább egyik tagja az év minden napján rendelkezésére áll, hogy munkájával és hozzáértésével könnyítse és segítse az Önök zökkenőmentes életvitelét.

Filozófiánk

A Botfalvai Bt. a közös képviselői és társasház kezelői piac új, de nem kezdő, dinamikusan fejlődő szereplője, amely – az alapítása óta eltelt viszonylag rövid idő ellenére- saját, folyamatosan gyarapodó referencia anyaggal rendelkezik. Cégünk komoly tapasztalatokkal bír a társasházak üzemeltetése terén, melyben 2005 óta folyamatosan bővülő munkakörrel vesz részt. A Botfalvai Bt. munkatársai megbízhatóan tervezik meg és hajtják végre a társasházak éves pénzügyi tervét és alvállalkozóik, valamint partnereik segítségével komoly támogatást nyújtanak a műszaki-üzemeltetési kérdések és konkrét megoldások terén. Elsődleges fontossággal kezeljük a társasház lakóival fenntartott mindennapi kommunikációt és segítségnyújtást.

A személyes találkozásoknak a Paskál lakópark területén (1141. Bp. Szugló u. 125/d. C. épület) megtalálható külön erre a célra fenntartott irodánkban biztosítunk teret.

Cégünk erőssége a jól átlátható előzetes költségterv és pénzügyi beszámoló készítés, a megbízható karbantartó, üzemeltető és fenntartó team. Bizonyosak vagyunk abban, hogy a velünk üzleti kapcsolatba lépő ügyfeleink maradéktalanul elégedettek lesznek szolgáltatásainkkal.