Paskál Lakópark L500-as tömb


  • A társasház Budapest XIV. kerület Szugló utca 125/D és a Bartl János utca 9-11. szám alatt található.
  • 7 darab lakóépületből, 297 lakásos, 11 üzlethelységes társasház, mely nagyméretű parkokkal és több mélygarázzsal rendelkezik.
  • A Botfalvai Bt a közös képviseleti feladatok ellátása mellet, a Társasházhoz tartozó park fenntartását, valamint takarítói és gondnoki feladatköreit a Paskál Lakópark másik két tömbjével (Paskál Park L100 és L200-as tömb) együtt a Botfalvai Bt. 2005 óta látja el.

Az eltelt évek alatt a lakóközösséggel és a társasház közös képviseleteivel jó kapcsolatot alakított ki, melynek köszönhetően a társasház karbantartása és hibaelhárítása szakszerű keretek között folyik. Az elmúlt öt évben a Botfalvai Bt. a Paskál lakópark területén mint társasház fenntartó van jelen, így kötelezettségként magára vállalta a gondnoki feladatokat, az épületek és a teremgarázsok takarítását, valamint a kertterületek évszakfüggő karbantartását, mely feladatait a lakóközösség igényeinek megfelelően végzi. A Bt. tulajdonosai illetve alkalmazottjai rendkívüli események esetén a nap 24 órájában mozgósíthatóak, és a Paskál Park lakóival napi kapcsolatban vannak. A park fenntartását, valamint a téli hónapokban történő csúszásmentesítést, a Botfalvai Bt. hétvégéktől és az ünnepnapoktól függetlenül rendre elvégzi. A Botfalvai Bt. a közös képviseleti teendők. A Botfalvai Bt. egy többfordulós pályázaton nyerte el a Paskál Lakópark L-500-as tömbjének közös képviseletére kiírt pályázatot. A Botfalvai Bt., mint közös képviselet megoldotta a Társasházak szelektív hulladékgyűjtését, mely jelentősen csökkentette a kommunális hulladék után fizetendő díjakat. Az elmúl idő során, megkezdte a Társasház felújítási munkálatait (pl. lph. festés, mélygarázsok rendbehozatala stb), valamint a biztosítóval és a bankkal történő újratárgyalások során jelentős megtakarításokat ért el a Társasház számára.