Paskál Lakópark L100-as tömb


  • A társasház Budapest XIV. kerület Egressy út 178/D, Vezér utca 147/A-D és Termál utca 2/A-4/B szám alatt található.
  • 4 darab 4 szintes lakóépületből, 107 lakásból, 3 irodából és 8 üzlethelységből felépülő, nagyméretű parkkal és több mélygarázzsal rendelkező társasház.
  • A 2004-ben átadott épület közös képviseletét a Botfalvai Bt. 2010 óta látja el.
  • A Társasházhoz tartozó park fenntartását, valamint takarítói és gondnoki feladatköreit a Paskál Lakópark másik két tömbjével (Paskál Park L200 és L500-as tömb) együtt a Botfalvai Bt. 2005 óta látja el.

Botfalvai Bt. 2005 óta felelős az épület lépcsőházainak és a közös tulajdonban lévő helyiségeinek tisztaságáért és karbantartásáért, melyre az elmúlt évek során nem volt panasz. A kert rendben tartása és a növény állomány gyarapítása szakszerű keretek között folyik. A Botfalvai Bt. kiegyensúlyozott és szakszerű, a karbantartásra és üzemeltetésre irányuló munkavégzésével elnyerte a lakóközösség bizalmát, és ennek köszönhetően 2010-óta a társasház vezetésével és közös képviseletével a Botfalvai Bt-t bízta meg. A Botfalvai Bt. az elmúlt idő alatt megbízhatóan alakította ki a társasház pénzügyi, biztosítási és jogi rendszerét, melynek köszönhetően, a társasház pénzügyi helyzete stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodást tesz lehetővé. A közös képviselet lépéseket tett a kivitelezővel szemben az elmaradt garanciális hibák kijavítása ügyében, melynek esetleges jogi útra terelése jelenleg is folyik. A pénzügyi helyzet stabilizálódása lehetővé tett számos felújítási és karbantartási munka elvégzését, mely a lakóközösség kényelmének és igényeinek kielégítésére szolgált (pl.: a tetőtéri ablakok körülüli beázások megszüntetése, szelektív hulladékgyűjtők kihelyezése, vízórák és hőmennyiségmérők cseréjének lebonyolítása, öntözőrendszer kiépítése, fa burkolatok újrafestése, a társasház SZMSZ-ének elkészítése stb.). A 2012-es év folyamán a  kert öntözőrendszerét tovább bővítettük, valamint megkezdtük a Társasház lépcsőházainak újrafestését. A 2014-es év folyamán a Társasház lépcsőházainak újra festése és a locsolóhálózat kibővítése rendben lezajlott.